423 Mesajına Toplam 1040 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #15 : 08 Kasım 2008, 03:56:43 » |
|
Bu iQuran'ı indirdim ama içi boş yani dualar sureler ayetler yok sanırm onları sonradan kendimiz ekliyoruz acaba onlarıda direk *.ipa olarak nerden bulabilirm kablosuz internet olmadan?
Biraz bekleyin,yapılacaklar listesine ekliyorum.Yakın bir zamanda upload ederiz..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2008, 03:57:31 Gönderen: [JW] »
|
|
|
|
|
|
|
3 Mesajına Toplam 4 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #16 : 08 Kasım 2008, 04:13:43 » |
|
Teşekkür ederim. bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
1 Mesajına Toplam 2 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #17 : 09 Kasım 2008, 19:34:19 » |
|
arkadaşlar iblacklist 2.1 crack buldum sizle paylaşmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum dosyayı nasıl upload ediceğimi söylerseniz dosyayı sizle paylaşım yada bir sorun olmazsa site adresini verim
|
|
|
|
|
|
|
423 Mesajına Toplam 1040 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #18 : 09 Kasım 2008, 19:42:26 » |
|
rapidshare.com adresine girin."Gözat" üzerine tıklayın ve yüklemek istediğiniz dosyayı seçin.Daha sonra yükleme bitince size bir indirme linki verecek,onu buraya kopyalayıp yapıştırın. Bir de buraya yazarsanız,arada fazla görünmez.O yüzden konu için aşağıdaki adrese yeni bir başlık açarsanız iyi olur. Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2008, 19:45:02 Gönderen: [JW] »
|
|
|
|
|
|
|
1 Mesajına Toplam 2 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #19 : 09 Kasım 2008, 19:49:24 » |
|
teşekkürler yardımların için
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #20 : 27 Kasım 2008, 15:06:32 » |
|
hocam merhaba, İphone mi yeni aldım ve jaibreak yaptım. Fakat bu uygulamaları direk iphone denmi indirip kuracağız yada önce bilgisayarımıza indirip temi kuracağız. Bunu anlayamadım. Bilgisayarımıza indireceksek hangi programla iphone ye atacağız. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımia,
|
|
|
|
|
|
|
171 Mesajına Toplam 278 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #21 : 27 Kasım 2008, 22:45:12 » |
|
hocam merhaba, İphone mi yeni aldım ve jaibreak yaptım. Fakat bu uygulamaları direk iphone denmi indirip kuracağız yada önce bilgisayarımıza indirip temi kuracağız. Bunu anlayamadım. Bilgisayarımıza indireceksek hangi programla iphone ye atacağız. Yardımcı olursanız sevinirim. Saygılarımia,
Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Dostum burdan hertürlü bilgiyi edinebilirsin ...tıklaman yeter
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 27 Kasım 2008, 22:45:52 Gönderen: by_hope »
|
|
Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- █►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |
|
|
|
|
Bu Mesaja Teşekkür Eden 2 Kullanıcı:
|
[JW]
(27 Kasım 2008, 23:16:26), EagLe
(27 Kasım 2008, 23:00:46) |
|
18 Mesajına Toplam 62 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #22 : 30 Kasım 2008, 14:56:00 » |
|
Ya arkadaslar ben avusturyada oturuyorum iphonem icin Radar programi ariyorum Speed Trap kullandim ama pek fazla radar bulamiyor buralarda iradar veya Iradar Europe bunlari bula bilirmiyim ?
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #23 : 03 Aralık 2008, 17:59:29 » |
|
kardes bende avusturyadayım, gecenlerde 70lık yolda 124le yakalandım radara :) cezayı beklıyoruz hala gelmedı :) radar programı bazılarını gosterıo bazılarını gostermıyor.
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #24 : 03 Aralık 2008, 20:05:26 » |
|
bu radar programıyla my football u nasıl indirebilirim acaba yardım edermısınız?
|
|
|
|
|
|
|
101 Mesajına Toplam 132 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #25 : 03 Aralık 2008, 20:43:36 » |
|
Lütfen mesaj yazmadan arama yapınız. Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Buyrun size bir yöntem 
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi | iPhone 2G 8GB
|
|
|
|
|
7 Mesajına Toplam 14 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #26 : 13 Aralık 2008, 23:28:13 » |
|
 Güzel Paylaşım  Yanlız biz bunları nerden bulucaz  ???  Kızmayın tamam buldum Appulo.us ard arda mesaj yollamak yerıne düzelt butonunu kullanınız by_hope
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Aralık 2008, 23:35:19 Gönderen: by_hope »
|
|
Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın iPod Blendıra dayanırmı? Sizin için teste soktuk!
Ben bana kendim için lazımım.... iTouch 1G 16 GB
|
|
|
|
|
1 Mesajına Toplam 1 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #27 : 04 Ocak 2009, 16:38:28 » |
|
Arkadaşlar tamam ben 2-3 tane indirdimde fakat bunları iphoneye nasıl yüklüycem , uygulamaları yükleme bölümünde okudum anlamadım bişey  beceriksizim vesselam  NOT : Jailbreak Yaptık 2.2 versiyonu yüklü Jail breakten snra installer ve cydia diye bişiler yüklendi herneyse Simdi neler yapmam gerekiyo programları kurmak için saolun
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2009, 16:48:16 Gönderen: sykra »
|
|
|
|
|
|
|
171 Mesajına Toplam 278 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #28 : 04 Ocak 2009, 16:53:47 » |
|
Arkadaşlar tamam ben 2-3 tane indirdimde fakat bunları iphoneye nasıl yüklüycem , uygulamaları yükleme bölümünde okudum anlamadım bişey  beceriksizim vesselam  NOT : Jailbreak Yaptık 2.2 versiyonu yüklü Jail breakten snra installer ve cydia diye bişiler yüklendi herneyse Simdi neler yapmam gerekiyo programları kurmak için saolun tüyo merkezinden istediğin her konuda bilgi bulabilirsin ... Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapınve tüyo merkezinden bu konuya bak .. Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapınpc den yukleme yapmak ıcın ıse Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın en önemlisi LÜTFEN İLKÖNCE FORUMDA ARAMA YAPINIZ ...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 04 Ocak 2009, 16:58:46 Gönderen: by_hope »
|
|
Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- █►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |
|
|
|
|
Bu Mesaja Teşekkür Eden Kullanıcılar:
|
[JW]
(04 Ocak 2009, 17:17:10) |
|
|