423 Mesajına Toplam 1042 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« : 19 Ekim 2008, 15:27:25 » |
|
Mp4 Video Merkezi Arkadaşlar önceden beri video paylaşım bölümümüz vardı fakat fazla dikkatinizi çekmedi sanırım.Bu başlıktan videoları daha kolay takip edebilirsiniz.Bütün videolar tarafımızdan .mp4 formatına çevirilmiştir.Çevirme işlemlerinde uzun süren fakat videyou daha küçük boyutlara düşüren ve kaliteyi bozmayan codecleri kullandık.Bu yüzden videoların kaliteleri boyutlarına göre gayet iyidir.Yabancı dizi ve filmler için Türkçe alt yazı eklenmiştir.Yapmanız gereken videoyu indirip iPod'a atmak.İyi seyirler..
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2008, 12:23:30 Gönderen: [JW] »
|
|
|
|
|
|
Bu Mesaja Teşekkür Eden 7 Kullanıcı:
|
kaangulecyuz
(29 Aralık 2008, 21:40:00), Ator
(28 Aralık 2008, 10:59:56), Tuck
(03 Aralık 2008, 16:15:11), pieceofmoon
(28 Kasım 2008, 19:56:51), karanlik36
(18 Kasım 2008, 23:28:08), slowly79
(30 Ekim 2008, 00:25:32), fikrini_satan_adam
(21 Ekim 2008, 19:48:25) |
|
1 Mesajına Toplam 1 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #1 : 25 Ekim 2008, 00:44:32 » |
|
mrb ya benm ituneste beceremediğim şey video yükleyemiyorum siz başka yerde bi program vermiştiniz itunes dışında bi prgramla sürükleyip koyailiyorduk flash bellek niytine kullanabiliyorduk hatrladınızmı ? işte o programla koyuyorum olmuyor itunesten yaptım olmadı vedeoyu toucha nasıl yükleyecem acaba? mp4 fortmatından dır dedim bütün formatları denedim olmadı ..:(
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #2 : 25 Ekim 2008, 00:46:48 » |
|
iFunBox programı ile ben video yüklemeyi denedim olmadı ama fazla kurcalamamıştım.Yani normalde çalışması lazım,programın özelliklerinde öyle yazıyor.. iTunes ile yüklemek için aşağıdaki konuyu okuyabilirsiniz.. Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
Bu Mesaja Teşekkür Eden Kullanıcılar:
|
barbar
(21 Kasım 2008, 10:05:13) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #3 : 25 Ekim 2008, 00:53:31 » |
|
konuyu inceledim fakat yanıt vermiyor o konu benm sorunup daha ilginç ben itunesede koyamıyorumki videoyu :S sorunum orda şarkıları library ye nasıl koyuyosam videoyuda koyuyorum ama nafile gelmiyr oraya :S
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #4 : 25 Ekim 2008, 00:55:06 » |
|
Soldaki Music yazan menüden Movies bölüme tıklayın ve videoları oraya sürükleyip bırakın.Görmesi gerek.Eğer görmüyorsa videolarınızda sorun olabilir.Mp4 atmanız gerekiyor biliyorsunuz değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
47 Mesajına Toplam 90 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #5 : 27 Ekim 2008, 09:57:13 » |
|
altyazıları videoya gömmeden altyazı ile birlikte izlemenin yolu var mı?
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #6 : 31 Ekim 2008, 01:14:35 » |
|
Bildiğim kadarıyla öyle bir şey mümküm değil..
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #7 : 08 Kasım 2008, 23:18:48 » |
|
günler haftalar sonra becerebildim.. ıpodun içinden ayarları sıfırladım sonra denedim oldu :) yinede çok tşk ederim ilgniz için :)
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #8 : 11 Kasım 2008, 20:30:58 » |
|
altyazılımı
|
|
|
|
|
|
|
2 Mesajına Toplam 2 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #9 : 27 Kasım 2008, 17:53:23 » |
|
günler haftalar sonra becerebildim.. ıpodun içinden ayarları sıfırladım sonra denedim oldu :) yinede çok tşk ederim ilgniz için :)
Nasıl yaptığınızı bize de açıklar mısınız?
|
|
|
|
|
|
|
IpodTouch2G ömrümü yidin!
36 Mesajına Toplam 64 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #10 : 27 Kasım 2008, 20:19:07 » |
|
Nasıl yaptığınızı bize de açıklar mısınız?
Arkadaşın iTunesdan video atamama problemi vardı onu halletti sanırım, senin merak ettiğin gömmeden altyazı ile izleme olayında bir gelişme yok.
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |
 We need to get Scylla!
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #11 : 30 Kasım 2008, 04:56:32 » |
|
iTunes a video atamayanların dikkatine ; 2g iphone umu 1.1.2 versiyonundan 2.0.2 ye yükseltmek için en son versiyon olan iTunes u yukledim jailbreak işlemlerini hallettim fakat bir sorun ile karşılaştım...Videolarımı sürükleyerek Movies bölümüne atamıyordum yaklaşık 4 - 5 gun videosuz kaldım iphoneumda fakat şu şekil bir yöntem buldum... mp4 formatına çevirdiğimiz video yu sağ tuşa tıklayarak iTunes ile açıcagız..Video oynamaya başlıcak.Video oynatma modunu kapattıgımız zaman direk movies bölümünde oynattıgımız videoyu görüyoruz.Geriye kalan işlem video yu seçip sync etmek oluyor. Resim 1.Öncesi 2.Sonrası... Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş YapınNot:Nerdeyse 1 seneden beri iphone kullansamda jailbreak işlemleri ile 1 haftadır uğraşıyorum yeni gelen versiyonlar bir çok yenilik getirmiştir belkide itunes a video atamamamın sebebide budur ama yukarda anlattıgım gibi sürükle at sorununu bende yaşadım benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olmak istedim sadece. Surci lisan ettiysek affola. Bu bir Haftalık deneyimimde sizlerin yardımı çok dokundu,sitenizden çok yararlandım bütün emekçilere burdan Teşekkür ediyorum.
|
Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
Bu Mesaja Teşekkür Eden Kullanıcılar:
|
Tuck
(03 Aralık 2008, 17:01:27) |
|
|
|
|
|
171 Mesajına Toplam 278 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #13 : 07 Aralık 2008, 16:36:53 » |
|
slm ben rapidshare den birşey indiremiyorum [X(]bide benim ıpod touch um 1.1.5 versiyonlu jaibreak yapılmıyormu  dostum bu konuda bilgi almak icin Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi 'ni kontrol edebılırsın bilgi alıp İtouch nu versıyon atlatabılırsın.
|
Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- █►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |
|
|
|
|
|
|