UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #90 : 13 Kasım 2008, 19:00:08 » |
|
iyi günler arkadaşlar.. ben ipod touch 1g kullanıyorum ve birinci yöntem için bir sorum olacak;
şimdi, kablosuz internetim yok, şaka gibi ama bir türlü çevremde de bulamadım, apartmandakilerin de hepsi şifreli falan falan.. sonuç itibariyle kablolu internetim var sadece. neyse, "MobileInstallation" dosyasını iphone browser programıyla gerekilen yere attım. uygulamaları da indirdim ve .ipa şeklindeki dosyaları sync vasıtasıyla attım ipod'a. sync oldu gibi devam ediyordu fakat sonunda error verdi. anladığım kadarıyla Winscp isimli programım ipod'da hazır olmadığından kaynaklanıyor. ama emin değilim. sizce nasıl halledebilirim bu sorunu? cevaplarınızı bekliyorum..
edit: ziphone programıyla jb yaptım, cydia ve app store var. sürüm de 2.0
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2008, 19:03:11 Gönderen: teoman_2000 »
|
|
|
|
|
|
|
423 Mesajına Toplam 1043 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #91 : 13 Kasım 2008, 19:09:32 » |
|
Dostum ZiPhone ile jailbreak yapman imkansız,henüz 2.x.x. için ZiPhone ile jailbreak mümkün değil.Sanırım QuickPwn ile karıştırdınız.
Her neyse sorunuza gelelim.En sonda hata vermesi WinSCP ile alalı değildir.Çünkü WinSCP, mobile ins. dosyasını atmak için kullanılıyor.Siz zaten onu iPhone Browser ile atmışsınız.Yani o aşamayı geçmişsiniz.
Verdiği hatayı tam olarak yazarsanız,yardımcı olabiliriz.Tam olarak hangi hatayı veriyor?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2008, 19:11:24 Gönderen: [JW] »
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #92 : 13 Kasım 2008, 19:24:53 » |
|
Yok, Quickpwn ile bir türlü yapamadığım için Ziphone programı ile bi şeyler yaptım, installer falan geldi, herhalde o jb olmamış.. Sonra hazır jailbreakli 2.0 Custom_Restore firmware indirdim ve itunes'dan alt+restore tuşu ile yaptım.. Dediğim gibi cydia ve app store var şimdi.. Kablosuz internetim yok..
Soruna gelince, applicationlar sync edilirken, tam bitti gibi oluyor yani sync ilerliyor; fakat tam sonunda itunes da uyarı çıkıyor, "bilinmeyen bir error oluştuğu için yüklenemedi" şeklinde..
|
|
|
|
|
|
|
1 Mesajına Toplam 1 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #93 : 21 Kasım 2008, 00:24:36 » |
|
The application" "ASPHALT4" was not installed on the iPod ... because it could not be verified ------Hatasıyla karşılaştımm i.touch 'ım 2.1 ve JB li uygulamayı siteden indirdim ve iphone browser kullanıyorum ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz'?  Aynı sorun bende de var, çözebildiniz mi , ya da çözebilen var mı? Şimdiden teşekkürler.
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #94 : 21 Kasım 2008, 00:25:57 » |
|
Arkadaşlar arama "verified" yazarak arama yapın. 
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #95 : 23 Kasım 2008, 16:26:02 » |
|
Merhaba, sorunum garip bir şekilde halloldu, paylaşmazsam olmaz diyerek yazıyorum.
iphone 2g var bende, kurduğum programlar çıkmıyordu, mobile devices diye bir dosyayı attım iphonebrowserla, hiç açılmamaya başladı iphone, bende backup'tan geri alınca dosyayı, hem iphone açıldı, hemde programlar gelmeye başladı, artık, iphonebrowser, installous, cydia ve installer dörtlüsüyle bütün işlerimi hallediyorum, tabi bir de itunes'u kullanabilsem süper olacak ama, henüz beceremedim.
Önce apple'a sonra da bu siteye teşekkür ederim, herkese kolay gelsin....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 23 Kasım 2008, 16:26:38 Gönderen: cenkozan »
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #96 : 01 Aralık 2008, 17:07:20 » |
|
1.YÖNTEM: .ipa Uzantılı Uygulamaların Kurulması
Eğer indirdiğiniz uygulama .ipa uzantısında ise direkt iTunes programına sürükle bırak ile ekleyip sync yaparak yükleme yapabilirsiniz.Ama öncesinde aşağıda verilen dosyayı indirin ve WinSCP yada iPhone Browser programı ile ;
System/Library/PrivateFrameworks/MobileInstallation.Framework/ klasörünün içine atın.(Bu arada dosyanın yedeğini almayı unutmayın.Sorun çıkarsa yedeği yüklersiniz.)
bu yöntemi denedim fakat itunesten senc hatası verdi.sonra eskisini yükledim geri iphone browserla yedegini almıştım yükledim.sonra cihazı açıp kapatayım dedim elma kaldı ekranda açılmıyor cihaz.restrore diyorm itunesten unknow accurred hatası veriyor açılmıyor cihaz
ituneste 0xe8000035 hatası veriyor restrore dedigimde
gene jailbreak yaptm açılmadı hala aynı
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Aralık 2008, 17:17:51 Gönderen: darkman35 »
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #97 : 02 Aralık 2008, 23:08:40 » |
|
Ben o dosyayı indirdim, iphonebrowserla önce o dosyanın yedeğini aldım sonra iphone'a attım. Telefonu restart edince, elmada kaldı, şarj aletinde devamlı 2 kere titreşim yapıp durdu. Sonra mecburen o dosyayı geri yükledim iphonebrowserla backup'tan, sonra reset atınca alete, tüm programlar geldi.
|
|
|
|
|
|
Bu Mesaja Teşekkür Eden Kullanıcılar:
|
mehmetrix
(03 Aralık 2008, 17:00:11) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #98 : 03 Aralık 2008, 17:01:28 » |
|
Ben o dosyayı indirdim, iphonebrowserla önce o dosyanın yedeğini aldım sonra iphone'a attım. Telefonu restart edince, elmada kaldı, şarj aletinde devamlı 2 kere titreşim yapıp durdu. Sonra mecburen o dosyayı geri yükledim iphonebrowserla backup'tan, sonra reset atınca alete, tüm programlar geldi.
Aynı şey bende de oldu allahtan yedeğini almışım, geri yükledim öyle açıldı telefon.
|
iPhone 3G 2.2 Jailbreak
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #99 : 03 Aralık 2008, 22:34:42 » |
|
Arkadaşlar rehberde zaten yedek alın diye yazmışız.Yani yazdıklarımızı harfiyen takip ederseniz sorun çıkmaz..
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #100 : 08 Aralık 2008, 16:21:34 » |
|
usta herşeyi yükledim ama bu kırılmış programları uygulamayı videodan harfi harfine yapmama rağmen ikonlar gelmedi.kapatıp açtım yine yok. ve cydia programında free app programınıda göremedim yok yani.programlar yüklü ama usta ikonlar çıkmıyor.bu arada cydia programına sunucu eklemek için cydia.itouchkaynak.com yazmama eklememe rağmen hata veriyor.ne yaptım ettim kaynağı ekleyemedim.ama diğer kaynaklardan eklediğim oldu.yani kaynağı ekleyemedim usta.
|
|
|
|
|
|
|
102 Mesajına Toplam 124 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #101 : 08 Aralık 2008, 16:28:37 » |
|
free app yi appstore dan yüklemeniz lazım (örn;facebook) uygulamaları cihaza attıktan sonra cihazı kapatıp açın icon un gelmesi lazım
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #102 : 08 Aralık 2008, 16:31:43 » |
|
bu arada itunes programından kırılmış programlar yüklenmiyor hata veriyor yükleyen arkadaşlar nasıl başarmış bunu anlamadım.free uygulamalar yükleniyor ama kırık programları yüklemiyor.
|
|
|
|
|
|
|
102 Mesajına Toplam 124 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #103 : 08 Aralık 2008, 16:35:09 » |
|
versiyonunuz ne 2.2 ise farklı bişeyler yapılıyordu galiba ben 2.1 olduğum için sorunum yok 
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #104 : 16 Aralık 2008, 11:45:03 » |
|
winspc ile bağlanmayı bitürlü beceremedim.. izinleri değiştirmek için başka bi program yok mu acaba ??
|
|
|
|
|
|
|
|