423 Mesajına Toplam 1043 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« : 05 Kasım 2008, 00:04:59 » |
|
KIRILMIŞ APP STORE UYGULAMALARINI İNDİRME VE YÜKLEME Arkadaşlar iPod Touch ve iPhone için kırılmış App Store uygulamalarını bu bölümde sizlerle paylaşacağız.Yani yüklemek istediğiniz tüm uygulamaları bu başlıktan indirebileceksiniz.1500'e yakın uygulamayı bilgisayarınıza indirip,forumumuzda anlattığımız yöntemlerle sorunsuz bir şekilde yükleme yapabilirsiniz. Uygulamaları Nereden İndireceğim?1.Kaynak: Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Her gün güncellenen,internette bulunan tüm kırılmış uygulamalar için tıklayın.Aradığınız tüm uygulamalar bu adreste var!!! 2.Kaynak: Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın (100'e yakın sadece en kaliteli,kendi upload ettiğimiz uygulamalar) 3.Kaynak: Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın (500'e kırılmış uygulamalar,alternatif link.Forumda bilgiyi bizimle paylaşan: piriyatel) Uygulamaları Nasıl Yükleyeceğim?1.Yöntem: Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Kırılmış uygulamaları bilgisayardan yükleme yöntemi [En Pratik] 2.Yöntem: Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Kırılmış uygulamaları bilgisayar kullanmadan internetten yükleme yöntemi 3.Yöntem: Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Daha karışık,diğer eski yükleme yöntemleri.. Hangi Uygulamaları Yükleyeceğim?Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın TÜM İNCELEMELER Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın En Kaliteli Oyunlar Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın En Kaliteli Programlar Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Diğer Oyunlar Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Diğer Programlar Jailbreak Yapmadan Hiç Bir Uygulama Yükleyemez miyim?Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın iTunes'tan Ücretsiz Uygulama İndirip Yüklenmek
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2008, 17:24:31 Gönderen: [JW] »
|
|
|
|
|
|
Bu Mesaja Teşekkür Eden 20 Kullanıcı:
|
Port_fire
(06 Ocak 2009, 05:14:38), avrevapark
(04 Ocak 2009, 00:30:03), hakansensan
(02 Ocak 2009, 13:35:20), aslanbey
(31 Aralık 2008, 15:52:19), Şanslı
(30 Aralık 2008, 22:34:23), orkun_fb
(25 Aralık 2008, 22:56:39), anndriy
(24 Aralık 2008, 19:28:59), urguplu
(21 Aralık 2008, 01:19:25), hulagu
(08 Aralık 2008, 17:31:46), uac
(07 Aralık 2008, 16:04:39), dede01
(05 Aralık 2008, 23:05:30), mabeltr
(04 Aralık 2008, 23:11:31), Tuck
(03 Aralık 2008, 13:22:35), otomobus
(26 Kasım 2008, 22:03:18), abakus80
(24 Kasım 2008, 22:40:41), SahiyN
(12 Kasım 2008, 16:13:13), by_hope
(11 Kasım 2008, 23:51:53), HuS.TeR
(08 Kasım 2008, 11:26:33), haylazz
(07 Kasım 2008, 03:42:55), apollo
(05 Kasım 2008, 14:24:38) |
|
Yardımcığı Olduğu Kullanıcılar:
|
apollo
[+](05 Kasım 2008, 14:24:38) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #1 : 05 Kasım 2008, 14:40:42 » |
|
Arkadaşlar kırılmış App Store uygulamalarını yükleme başlığını düzenledik.Artık sadece bu başlıktan gerekli herşeyi yapabilirsiniz.Bütün jailbreak yapan arkadaşlar kesinlikle bu başlığa baksın.Buradan 1000'den fazla kırılmış uygulamayı indirip yükleme imkanınız var.Yapmanız gereken herşeyi adım adım anlatmaya çalıştık,bundan sonra istediğiniz uygulamayı yüklemek size kalmış...
|
|
|
|
|
|
Bu Mesaja Teşekkür Eden 2 Kullanıcı:
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:20), hackrilla
(21 Kasım 2008, 16:42:43) |
|
4 Mesajına Toplam 5 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #2 : 09 Kasım 2008, 00:01:05 » |
|
merhaba, öncellikle inanılmaz bir site yapmaşınız. sizleri canı gönülden kutluyorum. resmen bilgi manyağı oldum. hatta fazla geldi kafam karıştı ben ipod touch 2G alıcam. yılbaşına doğru. şimdidenden araştırmalar içindeyim. sizin site inanılmaz bi kaynak oldu. benim takıldığım en önemli konu applications üzerine. yukarda vermiş olduğunuz linklerden Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın dan beğendiğim veya işime yarayacağını düşündüğüm uygulamaları bilgisayara atıp şimdiden ufak bi arşiv yapiyorum. dosya uzatıları hepsinin ".ipa" bun bunları indirdikten sonra çift tıkladığımda otomatik itunes u açıp orda application bölümüne diğer indirdiğim free uygulamaların yanına atiyor. ipod u bağlayıp sync yaptığımda o siteden indirdiğim uygulamalarda yüklencek mi? yani o siteden çektiğim ipa uzantılı uygulamaları direk itunes a sürükleyerek yükleyebilirmiyim. ben jailbreak yapmayı düşünmüyorum. yani installer, cydia fln uğraşmak istiyorum. bu şekilde bu JB işine hiç bulaşmadan app yükleyebilirmiyim. sürükle itunes a bırak şeklinde şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:21), EagLe
(09 Kasım 2008, 00:10:29) |
|
75 Mesajına Toplam 154 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #3 : 09 Kasım 2008, 00:11:51 » |
|
İndirdiğin programlar crackli olduğu için iTunes ile yükleyemezsin. Yükleme işlemini Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın buradaki programlar ile yapman gerekiyor. Bu programları yükledikten sonra Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın buradaki yöntemlerden 2.sini kullanman gerekecek.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2008, 00:13:57 Gönderen: EagLe »
|
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz.
|
|
|
|
Bu Mesaja Teşekkür Eden Kullanıcılar:
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:22) |
|
|
hyener
[+](14 Kasım 2008, 13:27:21) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #4 : 09 Kasım 2008, 00:20:10 » |
|
merhaba, öncellikle inanılmaz bir site yapmaşınız. sizleri canı gönülden kutluyorum. resmen bilgi manyağı oldum. hatta fazla geldi kafam karıştı ben ipod touch 2G alıcam. yılbaşına doğru. şimdidenden araştırmalar içindeyim. sizin site inanılmaz bi kaynak oldu. benim takıldığım en önemli konu applications üzerine. yukarda vermiş olduğunuz linklerden Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın dan beğendiğim veya işime yarayacağını düşündüğüm uygulamaları bilgisayara atıp şimdiden ufak bi arşiv yapiyorum. dosya uzatıları hepsinin ".ipa" bun bunları indirdikten sonra çift tıkladığımda otomatik itunes u açıp orda application bölümüne diğer indirdiğim free uygulamaların yanına atiyor. ipod u bağlayıp sync yaptığımda o siteden indirdiğim uygulamalarda yüklencek mi? yani o siteden çektiğim ipa uzantılı uygulamaları direk itunes a sürükleyerek yükleyebilirmiyim. ben jailbreak yapmayı düşünmüyorum. yani installer, cydia fln uğraşmak istiyorum. bu şekilde bu JB işine hiç bulaşmadan app yükleyebilirmiyim. sürükle itunes a bırak şeklinde şimdiden teşekkürler Öncelikle hoş geldiniz.Yorumlarınız için teşekkürler.  Arkadaşım ne yazık ki jailbreak yapmadan kırılmış uygulama yükleme imkanımız yok.Yani kırılmış uygulama yüklemek istiyorsanız jb yapmak zorundasınız.Ama her şeyi adım adım anlatıyoruz.Bu yüzden hiç kafanız karışmasın,hepsini çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz.Siz bizim yazdıklarımızı takip edin yeter. Jailbreak yaptıktan sonra yukarıdaki ilk mesajda "Uygulamaları Nasıl Yükleyeceğim?" başlığına yazdığımız şekilde .ipa uzantılı uygulamaları kurabilirsiniz.WinSCP ile de yükleyebilirsiniz fakat o yöntem biraz eskide kaldı.O yüzden onunla uğraşmasanız iyi olur.Zaten yukarıdakilerle sorunsuz yükleme yapılabiliyor.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 09 Kasım 2008, 00:21:44 Gönderen: [JW] »
|
|
|
|
|
|
|
crescent
(27 Aralık 2008, 21:00:50), anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:23) |
|
|
hyert
[+](09 Kasım 2008, 22:27:36) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #5 : 09 Kasım 2008, 00:21:20 » |
|
İndirdiğin programlar crackli olduğu için iTunes ile yükleyemezsin. Yükleme işlemini Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın buradaki programlar ile yapman gerekiyor. Bu programları yükledikten sonra Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın buradaki yöntemlerden 2.sini kullanman gerekecek. bende wireless modem yok. ama sanırım dediğin gibi illa bi program aracılığı atmam gerek.
|
|
|
|
|
|
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:25) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #6 : 09 Kasım 2008, 00:27:53 » |
|
Kablosuz modem yoksa tek yöntem var,o da mobile installion dosyasını atarak olur.Fakat bazı arkadaşlarda hata verebiliyor.Yedek alıp denemeniz gerek.İlk mesajda karışık yöntemler olarak yazdığım linke girip bakabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:26) |
|
19 Mesajına Toplam 26 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #7 : 09 Kasım 2008, 00:31:03 » |
|
 ben crackli uygulamalari itunes ile yukledim hic ugrasmadan:)
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |
|
|
|
|
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:27) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #8 : 09 Kasım 2008, 00:41:22 » |
|
Hocam senin yüklediklerin bedava uygulama olmasın.  Olmaz öyle şey,inanmam.  Biz boşuna mı uğraşıyoruz burada. 
|
|
|
|
|
|
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:27) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #9 : 09 Kasım 2008, 00:42:43 » |
|
bedava diil yuklediklerimin coguda buradan indirdiklerim ornegin asphalt xplane vs. 
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |
|
|
|
|
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:28) |
|
75 Mesajına Toplam 154 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #10 : 09 Kasım 2008, 00:48:34 » |
|
bedava diil yuklediklerimin coguda buradan indirdiklerim ornegin asphalt xplane vs.  Merak ettim doğrusu nasıl yaptığını. Buradan bizimle paylaşırmısın? 
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz.
|
|
|
|
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:29) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #11 : 09 Kasım 2008, 00:52:09 » |
|
bedava diil yuklediklerimin coguda buradan indirdiklerim ornegin asphalt xplane vs.  hayde bak şimdi :D ortalık karışcak 
|
|
|
|
|
|
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:30) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #12 : 09 Kasım 2008, 00:54:38 » |
|
valla hicbisi yapmadim desem yeridir jailbreak sonrasi free 1 app yukledim sonrasinda buradan indirdigim oyun vs direk tiklayarak itunes yukledi. 
|
|
|
|
|
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:31) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #13 : 09 Kasım 2008, 00:59:17 » |
|
JB yapmışın. acaba kilit nokta bu mu?
yani bide yapmadan denemek lazım. acaba olcak mı.
nedense bana olucak gibi geliyor
|
|
|
|
|
|
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:32) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #14 : 09 Kasım 2008, 01:02:18 » |
|
olabilirde olmayabilirde fakat olursa jailbreak programlarini cikaranlar  :)
|
|
|
|
|
|
anndriy
(24 Aralık 2008, 19:30:33) |
|
|