1 Mesajına Toplam 1 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #15 : 05 Ekim 2008, 19:31:36 » |
|
Jailbreak'in garantiyi bozması hakkında ne düşünüyorsunuz? Birde iphone 3g yi ilk haline nasıl dündürücez herhangi bir sorunda onuda anlatım olarak ekleyebilirmisiniz?
|
I wanna real love !!!
|
|
|
|
|
129 Mesajına Toplam 235 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #16 : 05 Ekim 2008, 19:54:18 » |
|
Turkcell ve Vodafone'a göre jailbreak işlemi garantiyi bozuyor.Bazı sitelerde DFU moda alıp versiyon yüklendiğinde garantinin tekrar geçerli olabileceği de söyleniyor.Bana göre bozmaması gerek sonuçta sadece yazılıma müdahale ediliyor.Cihazın kitlenmesi gibi bir durumda DFU moduna geçerek tekrar versiyon yükleyebilirsiniz.Bu işlemlerin anlatımı sitemizde mevcut.
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |
|
|
|
|
Bu Mesaja Teşekkür Eden Kullanıcılar:
|
Xenon
(05 Ekim 2008, 23:30:56) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #17 : 05 Ekim 2008, 23:32:01 » |
|
Teşekkürler, jailbreak yaptım, mobileinstallation ı yükledim itunes dan isteğim iplarıda yükledim...
|
I wanna real love !!!
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #18 : 06 Ekim 2008, 09:08:36 » |
|
Teşekkürler, jailbreak yaptım, mobileinstallation ı yükledim itunes dan isteğim iplarıda yükledim...
Hayırlı olsun güle güle kullanın 
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #19 : 06 Ekim 2008, 13:46:40 » |
|
MERHABA ARKADAŞLAR
BEN QuckPwn programını indiriyorum bilgisayarıma fakat bu program açılmıyor bana yardımcı olur musunuz ?
|
|
|
|
|
|
|
423 Mesajına Toplam 1043 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #20 : 06 Ekim 2008, 14:00:08 » |
|
Öncelikle hoş geldiniz. Verdiği hata nedir? Eğer windows ile ilgili bir hata alıyorsanız,aşağıdaki paketi indirip kurun. Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #21 : 06 Ekim 2008, 14:22:58 » |
|
hoşbulduk.
verdiği hata uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000135) diye bir hata veriyor
|
|
|
|
|
|
|
423 Mesajına Toplam 1043 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #22 : 06 Ekim 2008, 14:25:29 » |
|
Yukarıda yazdığım linkten .net framework paketini kurun.Eğer gene hata verirse bir de aşağıdaki linki kurmayı deneyin. Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
|
|
astra3699
(06 Ekim 2008, 14:56:21) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #23 : 06 Ekim 2008, 19:37:35 » |
|
Yaa ben size ne diyeyim ki  Gezmediğim forum kalmamıştı, bir sürü yere baktım ama bu kadar güzel bir anlatım hiçbiryerde bulamamıştım. Turkcell'den aldığım 3G'yi, aldığım gün 2.1'e yükseltmiştim. Diğer sitelerdeki anlatımlara güvenemedim ve tek denemede buradaki anlatımla JailBreak işlemini tamamladım. Şuan hertürlü oyun ve programı iTunes ile iPhone'uma atıp kullanabiliyorum. Bu güzel anlatım için tekrar tekrar teşekkürler 
|
|
|
|
|
|
|
[JW]
(06 Ekim 2008, 20:04:15) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #24 : 06 Ekim 2008, 19:39:46 » |
|
Biz teşekkür ederiz güzel yorumlarınız için.Telefonunuzu güle güle kullanın 
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #25 : 06 Ekim 2008, 20:21:10 » |
|
Öncelikle detaylı anlatım çok güzel olmuş sağolun. Ben birkaç gün içinde iphone alacağım Turkcell aracılığıyla. 2 sorum olacak.
Turkcell'den aldığımız 3G'lerde 2.1 firmware'i yüklü mü oluyor, yoksa o adımı da tekrar yapaca mıyız?
Bir diğer sorum Turkcell'den aldığım aleti Jail break yapmamda bir sakıncası ya da riski var mı?? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #26 : 06 Ekim 2008, 21:10:20 » |
|
Öncelikle detaylı anlatım çok güzel olmuş sağolun. Ben birkaç gün içinde iphone alacağım Turkcell aracılığıyla. 2 sorum olacak.
Turkcell'den aldığımız 3G'lerde 2.1 firmware'i yüklü mü oluyor, yoksa o adımı da tekrar yapaca mıyız?
Bir diğer sorum Turkcell'den aldığım aleti Jail break yapmamda bir sakıncası ya da riski var mı?? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Sanırım 2.1 yüklü olarak gelmiyor (tam emin değilim benimde bu hafta sonu elime geçicek cihaz) ama önemli değil 2.1 versiyon dışında bir versiyon gelirse önce 2.1'e yükseltmelisiniz. Turkcell'e göre jailbreak yapılan cihazın garantisi gidiyor onun dışında herhangi bir risk yok.
|
|
|
|
|
|
2 Mesajına Toplam 2 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #27 : 07 Ekim 2008, 17:20:06 » |
|
Turkcell 2.1 olarak gelmiyormuş
|
Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #28 : 08 Ekim 2008, 20:03:02 » |
|
Benim bir sorum var: Installer programını kullanmak için wireless şart mı??? 
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #29 : 08 Ekim 2008, 20:14:34 » |
|
Hayır şart değil EDGE ile de bağlanabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
murat
(08 Ekim 2008, 21:23:55) |
|
|