1 Mesajına Toplam 1 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #120 : 16 Kasım 2008, 00:52:26 » |
|
merhaba üstadlar bende yeni bir iphone 3G kullanıcısıyım ve netteki aramalarımda tek rahat nefes aldığım site bu öncelikle herkese teşekkürler.
bende jailbreak işlemini güzel anlatım sayesinde ilk seferde uyguladım ve oldu fakat iphoneden safari ile app.itouchkaynak.com dan indirdiğim uygulamaları installous ile install etmek istediğimde uygulamanın üzerine gelip install dediğime yüklüyo gibi oluyo 3-5 saniye sonra kurdu gibi oluyor hiçbir uyarı vermeden ama bakıyorum hiçbir yeni ikon göremiyorum. sorun ne olabilir acaba.
Jailbreak sonrası cydia ve installer gibi programları çalışırken update falan dedi evet dedim onlardan olmasınmı
destek ve yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Sorunu yine bu sitedeki kaynak konulardan çözdüm. çözümü appstore ye üye olarak ücretsiz bir app indirerek kurmakmış...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 16 Kasım 2008, 01:48:15 Gönderen: iphone-33 »
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #121 : 16 Kasım 2008, 21:06:58 » |
|
merhaba ben 2.1 3g icin jailbreak yapmaya calıstım. ustteki (Açılan pencerede Pwnage klasörünün içinde bulunan iPhone1,2_2.1_5F136_Restore.ipsw dosyasını seçiniz.) 2.adımda yazdıgınız dosyaları shıft+restore yaparak actım fakat zıp dosyasının ıcerısınde verdıgınız codec yok. yardımcı olurmusunuz.???
|
|
|
|
|
|
|
423 Mesajına Toplam 1043 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #122 : 16 Kasım 2008, 21:37:34 » |
|
Eğer firmware uzantısı .zip şeklindeyse,uzantısını .ipsw olarak değiştirmeniz gerekiyor.Birinci adıma gerekli açıklama eklenmiştir.
|
|
|
|
|
|
|
2 Mesajına Toplam 2 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #123 : 19 Kasım 2008, 00:53:58 » |
|
turkcellden aldığım iphone 3g mi tamamen bu siteden indirdiğim programlarla ve anlatım ile ilk seferde jailbreak yaptım yardımcı olan arkadaşlara ve yöneticilere çok teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
|
Bu Mesaja Teşekkür Eden Kullanıcılar:
|
[JW]
(19 Kasım 2008, 00:55:10) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #124 : 19 Kasım 2008, 04:56:03 » |
|
Bende jb işlemine hazırlarken kendini yani recovery e geçerken öylece kaldı donmadı işlem yapıyo gibi gözüküyo ama öylece duruyo 2:30 saattir bekliyorum hala aynı şekilde bu işlembu kadar uzun sürrer mi acaba saygılar.(home tuşuna falan basmadan önceki işlemde bekliyo)
|
|
|
|
|
|
|
2 Mesajına Toplam 2 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #125 : 19 Kasım 2008, 08:19:35 » |
|
Bende jb işlemine hazırlarken kendini yani recovery e geçerken öylece kaldı donmadı işlem yapıyo gibi gözüküyo ama öylece duruyo 2:30 saattir bekliyorum hala aynı şekilde bu işlembu kadar uzun sürrer mi acaba saygılar.(home tuşuna falan basmadan önceki işlemde bekliyo)
oo çok uzun sürmüş benim bütün işlemler programları indirmeyi saymazsan 15-20 dakika anca sürdü.
|
|
|
|
|
|
|
75 Mesajına Toplam 154 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #126 : 19 Kasım 2008, 14:55:56 » |
|
Arkadaşım Jailbreak işlemi en fazla 15dk. sürer. Kitlenme olduğundan aleti "Restore" edip jailbreak işlemini yeniden dene. Eğer hala sorun yaşarsan Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Jailbreak Sorunları bölümüne konu açınız.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2008, 15:07:23 Gönderen: EagLe »
|
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |Bilgi sahibi olunmadan fikir sahibi olunmaz.
|
|
|
|
|
yilmazarranger
(20 Kasım 2008, 15:44:30) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #127 : 20 Kasım 2008, 15:35:53 » |
|
hocam bnde vista var aynı şekilde jailbreak yapabilirmiyim pc de cevaplarsan sevinirim
|
|
|
|
|
|
|
423 Mesajına Toplam 1043 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #128 : 20 Kasım 2008, 15:38:19 » |
|
hocam bnde vista var aynı şekilde jailbreak yapabilirmiyim pc de cevaplarsan sevinirim
Yapabilirsiniz arkadaşım. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 20 Kasım 2008, 15:38:39 Gönderen: [JW] »
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #129 : 20 Kasım 2008, 23:42:35 » |
|
iphone 3G abd den almıstım.. ordayken unlock ve jailbreak yapılmıstı versiyonum 2.0xxx.. sormak ıstedıgım 1- smartphone simunlock kullanıyorum bu anlatılan islemleri yaptıgımda unlock ozellıgını kaybedermi yada sebeke sorunu yasarmıyım.. 2-ayrıca ımei kaydı yaptırmıstım bu islemlerden sonra tekrar yapmam gerekirmi.. oncelikle cok yeni kullanıcı oldugum ıcın sacma geldıyse sorularım kusura bakmayın simdiden tesekkur ederım..
|
|
|
|
|
|
|
101 Mesajına Toplam 132 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #130 : 20 Kasım 2008, 23:57:55 » |
|
2-ayrıca ımei kaydı yaptırmıstım bu islemlerden sonra tekrar yapmam gerekirmi.. oncelikle cok yeni kullanıcı oldugum ıcın sacma geldıyse sorularım kusura bakmayın simdiden tesekkur ederım..
Bu soruna cevap vereyim. IMEI kaydini bir kere yaptirman yeterlidir herhangi bir sorun cikmaz.Bu site zaten sizin sorularinizi cevaplamak icin var soru sormaktan cekinmeyin 
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi | iPhone 2G 8GB
|
|
|
|
|
[JW]
(20 Kasım 2008, 23:58:33) |
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #131 : 21 Kasım 2008, 00:10:10 » |
|
cok tesekkurler... umarım 1. sorunun cevabınıda alabilirim...
|
|
|
|
|
|
|
129 Mesajına Toplam 235 Teşekkür Edildi
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #132 : 21 Kasım 2008, 15:43:03 » |
|
Yazılım ile unlock yapmak mümkün değil zaten.Bu işlemlerden sonra ister istemez simunlock kullanmaya devam edeceksiniz.Herhangi bir sorun olmaz.
|
█►Soru Sormadan Önce Bakmanız Gereken Yerler◄█| Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Forum Araması | Üzgünüm,linkleri görebilmek için üye girişi yapmalısınız.Eğer üye değilseniz,forumdan daha iyi yararlanmak için lütfen üye olunuz... Kayıt Olun veya Giriş Yapın Tüyo Merkezi |
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #133 : 24 Kasım 2008, 18:45:01 » |
|
arkadaşlar yardımlarınız ıcın cok sagolun uyguladım ve sorunsuz kullanıyorum gerci simdide 2.2 versiyonu cıktı en kısa zamanda heralde o da jailbreak yapılır.. Ayrıca sormak istedigim 2.1 versiyonuna gecmeme ragmen hala TURKIYE NUMARA FORMATINI KULLANAMIYORUM mesajlar +90 xxxx gibi geliyor rehberde 0 5xxxx kayıtlı oldudumu rehbere +90 xxx olarak kaydettım bu seferde aranılınca numara tanımlayamadı.. bu sorunu nasıl cozebilirim bu arada region format olarak turkiyeyi sectim..
bir diger sorum ise carrier olarak 2.6 yazıyor turkcell yazması gerekmıyor mu? ve turkcell logosunu nasıl cıkartabılırım sımdıden cok tesekkurler..
|
|
|
|
|
|
|
UYARI: 
|
 |
« Yanıtla #134 : 03 Aralık 2008, 21:58:31 » |